LIVE-MUSIK – IN THE STARRY NIGHT

Irländsk och skotsk folkmusik in naturen 


av Dag Westling, SVERIGE

Dag Westling är en internationellt erkänd musiker, både som soloartist och som sångare, samt instrumentalist i musikgruppen Quilty. Som soloartist turnerar Dag regelbundet med programmet Folkvisor från Irland och Skottland. På gitarr, femsträngad banjo, bleckflöjt och med sång framför Dag ett program av irländska och skotska folkvisor, samt lite amerikansk old- time. Ta del av en genuin känsla genom den irländska musiken med ett mångsidigt uttryck, instrumental skicklighet och känslofylld sång.

 Dag Westling drog fullt hus:
”Vi njöt stort av den musikaliska upplevelsen men också av anekdoterna kring sångerna, instrumenten och Dag som person. Blandningen av instrument gjorde konserten dynamisk och den höga nivån på framträdandet gjorde kvällen till en upplevelse vi kommer att minnas länge. Publiken var så glada och nöjda när de gick härifrån.” 

När ?

The Starry Thursdays

11/7, 18/7 & 25/7

kl. 21:00

Var? / Praktisk information

Konserten äger rum alldeles intill cirkustältet, under bar himmel. Ta gärna med filtar, kuddar och kanske en stol eller två, så njuter vi tillsammans av den akustiska musiken i en intim atmosfär i den varma sommarkvällen. OBS! Vi tillhandahåller endast ett begränsat antal stolar, ta med fördel med något att sitta på. Vid regn eller kallt väder flyttas konserten in under tak i cirkustältet. Välkommen till oss på vår adress:

Variété Hablingbo Stora Burge 820, 623 42 Hablingbo/Havdhem

Bokning

Vuxen

150 SEK

Barn

– 12 år
100 SEK

Begränsat antal biljetter | HUR BOKAR JAG?
Det finns två sätt att boka

*ingen online-bokning för detta event. Betalning på plats före inledning, via kontant eller Swish.